понедељак, 10. октобар 2016.

Prvi dejt

1.Oblacenje
Obucite se neformalno, lezeno, ali opet lepo i uredno.nemojte oblaciti skupe, elegantne haljine ili neke vrtoglave potpetice, jer ce se tako vas partner osecati neugodno.
2.Lokacija
Nikako nemojte ici u bioskop, pozoriste, operu....jer poenta prvog dejta je dobra komunikacija, koju ovde nikako nemate.Ali opet budite originalni.
3.Razgovor
Prethodno bar otprilike  u glavi formirajte pitanja na koja bi ste zeleli cuti odgovor od vaseg partnera, nemojte se dotaci previse proslost, sto se tice bivsih, i nemojte previse pricati o politici, kao i o nekim  temama, koje mogu imati dosta negativnih komentara.Razgovorom treba da izgradite privlacnost, hemiju i privrzenost.Takodje, nikada ne ulazite u konflikte na prvom dejtu.
4.Parfem
Nemojte uzeti prejak parfem.Stavitre neki parfem koji cesto stavljate, naravno ne puno, tako da se vas partner ugusi.Tako da ga stalno taj miris podseca na vas.

5.Racun
Ponudite se da platite, bar svoj deo, i ako vas najverovatnije nece pustiti da platite.Alii ponudite se da ne bi ispale sponzoruse ili devojke bez manira.
6.Budite spontane
Pa sta ako ste se obukli lose za neki fensi restoran, pa sta ako ste se ispalili, ili ako ste pali....ako mu se svidi pamtice sutradan samo kako ste se ludo proveli i nece se nikada secati vase ispale, ako ju je uopste primetio.
7.Nemoj da ljubomorises
 I ako si lludo ljubomorna, ljubimori nije mesto ni na pocetku veze, a kamoli na prvom dejtu.
8.Istaknite telo, ali ne izbacujte nista
Obucite nesto sto je dovoljno usko da istakne telo, ali opet ne toliko usko da izgledate jeftino.Zagolicajte mastu, ali ne otkrivajte previse.
Реакције:

0 коментара:

Постави коментар