недеља, 09. октобар 2016.

Raskid

Raskid.Svi moramo nekada proci kroz njega.Tada se cini kao da je to najgora stvar na svetu, kao da ne postoji nista gore, ali procice. sve prolazi, ljudi odlaze, dolaze i prosto mozda vam samo nije bilo sudjeno i sudbina vas planira nekom drugom.

Dajte sebi vremena 
Ostanite kod kuce, isplacite se, ili gledajte filmove, serije, ceo dan, celu noc, prejedajte se, radite sve sto ce vam pomoci da se osecate bolje, jer izlazenje sa drugaricama, samo da bi  ga srelee i nije najpametnije resenje.Iscelite se i onda ce samo prestati jednog dana da vas zanima.

Ne pravite scene
Ako on recimo raskida sa vamaa, nikako ne placite, ne galamite, jer cete sse   zbog toga kajati, i to je neki  bes u tom momentu, znaci izbrojte do 10 i onda odreagujte.

Fizicka aktivnost
To je najbolji nacin da se resite stresa, a plus cete i smaknuti koji kilogram, ukoliko niste neki sportski tip, idite u duze setnje, ili jednostavno idite na bazen, sada dok je leto.

Neka vam svaki dan bude ispunjen zanimljivim sadrzajem
Ne ostavljajte sebi prostor, ni vreme za razmisljanje.Uvek radite nesto, ukoliko vam treba ideje sta da radite, naravno uvek sam tu za vasm pitajte u komentaru.Osmislite sta bi ste ti mogli raditi u togu dana, a da to ukljucuje svakodnevne obaveze, a neku i pored toga, nesto sto ce pomoci da radite na sebi, zabavu, a i nesto sto mozete raditi sami sa sobom.

Uvedite nove stvari u vas zivot
Neka to bar budu neke sitnice, kao sto je nova frizura.A moze i kucni ljubimac, sto da ne...?

Nemojte se odmah vidjati sa drugima i ulaziti u nove veze
Posle raskida, budite sami, prvo treba da zaboravite skroz tu osobu, da bi ste uveli novu u zivot, a cak i da niste voleli prvu, opet navika je navika.
Реакције:

1 коментар:

  1. Odličan post, slažem se s tobom <3

    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam)
    http://doroty4.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши