петак, 20. јануар 2017.

Value Of Life


Ja se izvinjavam sto nisam dugo pisala, ali imala sam zdravstevnih problema, ne bih o tome ovde.Smatram da blog nije mesto za to.
 Zdravlje je najvaznije-Ovu recenicu svi dobro poznajemo, ali ne otvaramo oci i ne shvatamo njenu jacinu.Setimo je se onda kada nam se nesto desi.Mozda smo postali malo bahati, mozda zbog ovog Interneta zivimo u nekom imaginarnom svetu.Ali s vremena na vreme, treba malo da preispitamo sebe i stavimo na papir neke prave vrednosti zivota.Da li je to novi trend koji ne mozemo sebi da priustimo?Naravno da ne, kada postanemo tuzni zbog toga, treba da shvatimo koliko smo zapravo srecni bezbrizni kada nam tako mala stvar, predstavlja razlog za tugu.
 Provodite vreme sa vama dragim ljudima, jer nekada nece oni vise biti kraj vas ili cete se prosto svi rasuti na razlicitim kontinentima.Podelite po koji topao zagrljaj, jer je to blago koje vas ne kosta nista.Recite ljudima koje volite da ih volite, uradite stvari kojih se plasite, a zelite da ih uradite, jer se zivot ne meri brojem udisaja koje udahnemo, nego trenucima koji nam oduzimaju dah.

Реакције:

9 коментара:

 1. Nadam se da je sada sve riješeno. Slažem se da je zdravlje najvažnije, jer bez njega ništa nije dovoljno vrijedno. Svatko tko je rođen zdrav treba to i čuvati. Treba to i iskoristiti, jer nitko ne zna što sutra nosi svima nama. :)

  Fantastiko World

  ОдговориИзбриши
 2. Jako ljep post, slažem se, zdravlje je najvažnije!

  http://stroongana.blogspot.hr/

  ОдговориИзбриши
 3. Žao mi je što si imala problema, ali mi je drago da si opet tu. Nadam se da si sada bolje, i da je sada sve gotovo. Takođe, slažem se oko svega. Post je vrlo poučan, dopada mi se:)

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 4. Nadam se da si okej.Brzo ozdravi,ma šta god je u pitanju. <3 Slažem se sa tobom.Divan post,draga! ;)

  http://patheticblonde.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши