среда, 29. март 2017.

Pronadjite radost


1.Smeh je najbolji izgovor
Svi mi smo nekada bili tuzni, nije nam ni do cega i onda samo dodje situacija kada puknemo od smeha, ili se smejemo bez nekog posebnog razloga.Zato, smejte se sto vise, jer smeh rasteruje tugu, poput prasine.

2.Zivot ima svrhu
I ako vam se nekada cini kako ste sve izgubili i kako vas zivot nema svrhu, varate se.To je samo deo koji ste izgubili, zato nemojte padati u depresiju i kukati kako vas zivot nema svrhu, vec prosirite svest i krenite putem do vrha, do koga vas niko ne moze zaustaviti.

3.Pronadji radost u svakodnevnici
Pronadji radost u svakodnevnici, u nekim uobicajnim stvarima.Ispijajte kafu sa roditeljika na primer i uzivajte....jer bas ovakvi uobicajni trenuci, najvise fale, kada se preselimo ili kada izgubimo voljene osobe.

4.Veruj u svoje snove
Zacetaj neki san, neki cilj, i svakoga dana radi na tome, na kraju ce se isplatiti, opet je bolje i da svaki dan radis malo po malo, nego da sanjas i sanjas o krupnim stvarima, a ne pocnes nikada da ih realizujes.

5.Preispitaj sebe
Preispitaj sebe i zapitaj se sta to tebe uopste cini radosnim.Neka to razmisljanje o tome, sta tebe opusta, cini te srecnim, bude tvoja svakodnevna osoba.Ucinices za sebe mnogo, a videces i promene iz dana u dan.
Реакције:

7 коментара:

 1. Аутор је уклонио коментар.

  ОдговориИзбриши
 2. Sreća, sreća, radost ! Sve što nam treba za život, sve u čemu je ključ..jedino što se novcem ne kupuje. Divno :)

  <a href="http://alijindnevnik.blogspot.com/">Alia's little world</a

  ОдговориИзбриши
 3. Potpuno se slažem sa tobom!
  Dodala bih tu > budi slobodan i dozvoli sebi slobodu! *_*

  Kathy's delight / Instagram

  ОдговориИзбриши
 4. Slažem se u potpunisti draga!! Život je divan i uvek postoji razlog za sreću, samo ga ne treba tražiti na nemogućim mestima! xoxo
  Vesna - Home Chic Club

  ОдговориИзбриши
 5. Hehe, ja ne bih mogla da zamislim dan bez smijeha. Prosto mi je nemoguće. Od kako ustanem pa dok ne zaspim ja mogu da pričam i da se smijem. Neki kažu da se smijem i kad spava, ali to ne mogu da potvrdim dok ne vidim :D

  Moj mali kutak

  ОдговориИзбриши